Kesla

KESLAN JOHTORYHMÄ 9.8.2017 ALKAEN

08.08.2017 Investor releases

KESLA OYJ                                    PÖRSSITIEDOTE 8.8.2017 klo 9.00

 

KESLAN JOHTORYHMÄ 9.8.2017 ALKAEN

 

Kesla muuttaa organisaatiotaan funktionaalisesta organisaatiosta voimakkaammin yhtiön eri liiketoiminta-alueisiin keskittyvään suuntaan. Liiketoiminta-alueiksi on määritelty auto- ja teollisuusnosturit (puutavara- ja kierrätysnosturit sekä teollisuusnosturit), puunkorjuulaitteet ja metsäenergia (metsäkonenosturit, harvesteri- ja energiakourat sekä hakkurit), traktoreiden metsävarusteet (kuormaimet ja metsäperävaunut).

 

Nykyisestä johtoryhmästä puunkorjuulaitteet ja metsäenergia -liiketoiminnan tulos- ja kehittämisvastuun ottaa Mika Tahvanainen, joka jatkaa myös yhtiön myynti- ja markkinointijohtajana.

 

Marko Härkönen toimii aiemmin nimetyn auto- ja teollisuusnosturit -liiketoiminta-alueen johtajan Jukka Mälkiän sijaisena toistaiseksi.

 

Johtoryhmän uudeksi jäseneksi on nimetty Janne Sinkkonen vastuualueenaan traktoreiden metsävarusteiden liiketoiminta. Janne Sinkkonen on toiminut Keslan myynnin ja markkinoinnin tehtävissä vuodesta 2011 alkaen.

 

Lisäksi talouspäällikkö Sarita Kortelainen on nimetty Keslan johtoryhmän uudeksi jäseneksi. Sarita Kortelainen on toiminut Keslan taloushallinnon tehtävissä vuodesta 2013 alkaen ja konsernin talouspäällikkönä vuodesta 2015 lähtien.

 

Johtoryhmän jäsen, Kesälahden tehtaan tehdaspäällikkö Arvo Rönkkönen siirtyi eläkkeelle kesällä, jolloin   toimitusketjusta ja laadusta vastaava johtaja Paavo Hopponen ottaa vastuulleen myös Kesälahden tehtaaseen liittyvän raportoinnin johtoryhmässä.

 

”Uudella rakenteella haetaan fokusta, nopeutta ja tiimityötä liiketoiminta-alueiden kehittämiseen” toteaa toimitusjohtaja Saastamoinen.

 

 

KESLA OYJ

 

Simo Saastamoinen

toimitusjohtaja

 

 

LISÄTIETOJA:

 

Toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, 040-560 9310

 

JAKELU:

NASDAQ Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.kesla.com

 

Kesla on metsäteknologian kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka hallitsee aines- ja energiapuukorjuun tuotantoketjun kannolta tehtaalle. Keslan tuotteita ovat mm. kuormaimet ja metsäperävaunut, puutavara-, metsäkone- ja kierrätysnosturit, harvesteri- ja energiakourat sekä hakkurit. Kesla on tytäryhtiönsä kautta myös merkittävä konepajatuotteiden järjestelmätoimittaja suomalaiselle konepajateollisuudelle. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 42,0 miljoonaa euroa. Metsäkoneet-segmentin liikevaihdosta viennin osuus oli 70,3 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella, Ilomantsissa ja Tohmajärvellä sekä myyntiyhtiö Sinzheimissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 282 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä.