Kesla

KESLA OYJ:N SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

07.02.2019 Investor releases

KESLA OYJ                                   PÖRSSITIEDOTE 7.2.2019 klo 10.00


KESLA OYJ:N  SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ


Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä (Corporate Governance Statement)
Kesla Oyj:n Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä (Corporate Governance Statement) vuodelta 2018 on luettavissa tämän tiedotteen liitteenä sekä yhtiön internetsivuilla osoitteessa http://www.kesla.com/fi/sijoittajat/hallinnointi.
Myös palkka- ja palkkiojärjestelmä sekä palkitsemisraportti ovat nähtävillä yhtiön internetsivuilla http://www.kesla.com/fi/sijoittajat/hallinnointi/palkka-ja-palkkiojarjestelma/


KESLA OYJ
Simo Saastamoinen
toimitusjohtaja


LISÄTIETOJA:
toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, 040 560 9310


JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesla.com


Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 45 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 72 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on vajaat 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Liite