Kesla

Kesla Oyj:n selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä

09.02.2017 Investor releases

 

KESLA OYJ                                    PÖRSSITIEDOTE 9.2.2017 klo 9.15

 

 

KESLA OYJ:N  SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

 

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä (Corporate Governance Statement)

 

Kesla Oyj:n Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä (Corporate Governance Statement) vuodelta 2016 on luettavissa tämän tiedotteen liitteenä sekä yhtiön internetsivuilla osoitteessa http://www.kesla.com/fi/sijoittajat/hallinnointi.

 

Myös palkka- ja palkkiojärjestelmä sekä palkitsemisraportti ovat nähtävillä yhtiön internetsivuilla http://www.kesla.com/fi/sijoittajat/hallinnointi/palkka-ja-palkkiojarjestelma/

 

 

KESLA OYJ

 

Simo Saastamoinen

toimitusjohtaja

 

 

LISÄTIETOJA:

 

toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, 040-560 9310

 

JAKELU:

NASDAQ Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.kesla.com

 

Kesla on metsäteknologian kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka hallitsee aines- ja energiapuukorjuun tuotantoketjun kannolta tehtaalle. Keslan tuotteita ovat mm. kuormaimet ja metsäperävaunut, puutavara-, metsäkone- ja kierrätysnosturit, harvesteri- ja energiakourat sekä hakkurit. Kesla on tytäryhtiönsä kautta myös merkittävä konepajatuotteiden järjestelmätoimittaja suomalaiselle konepajateollisuudelle. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 42,0 miljoonaa euroa. Metsäkoneryhmän liikevaihdosta viennin osuus oli 70,3 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella, Ilomantsissa ja Tohmajärvellä sekä myyntiyhtiö Sinzheimissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 261 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä.

.