Kesla

KESLA OYJ:N  SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

08.02.2018 Investor releases

KESLA OYJ                                   PÖRSSITIEDOTE 8.2.2018 klo 11.00


KESLA OYJ:N  SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä (Corporate Governance Statement)

Kesla Oyj:n Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä (Corporate Governance Statement) vuodelta 2017 on luettavissa tämän tiedotteen liitteenä sekä yhtiön internetsivuilla osoitteessa http://www.kesla.com/fi/sijoittajat/hallinnointi.

Myös palkka- ja palkkiojärjestelmä sekä palkitsemisraportti ovat nähtävillä yhtiön internetsivuilla http://www.kesla.com/fi/sijoittajat/hallinnointi/palkka-ja-palkkiojarjestelma/


KESLA OYJ

Simo Saastamoinen
toimitusjohtaja


LISÄTIETOJA:

toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, 040-560 9310


JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesla.com

Kesla on metsäteknologian kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka hallitsee aines- ja energiapuukorjuun tuotantoketjun kannolta tehtaalle. Keslan tuotteita ovat mm. kuormaimet ja metsäperävaunut, puutavara-, metsäkone- ja kierrätysnosturit, harvesteri- ja energiakourat sekä hakkurit. Kesla on tytäryhtiönsä kautta voimansiirron tuotteiden maahantuoja suomalaiselle konepajateollisuudelle. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 42,7 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 62,1 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa, maahantuontiyhtiö Tohmajärvellä sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on 234 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.