Kesla

Oletko sinä seuraava ylpeä keslalainen? LAATUPÄÄLLIKKÖ

21.02.2019 Uutiset

Meillä on haussa ylpeään joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen QESH Manager, kotoisammin laatupäällikkö. Tehtäväsi on tukea meitä saavuttamaan entistä parempi tuotteiden ja palveluiden laatu. Ymmärrät, että laatujohtamisessa lähtökohtana on asiakas.

 

Millainen sitten on etsimämme ylpeä keslalainen? Arvostamme työkokemustasi teollisesta ympäristöstä, erityisesti hitsauksen parista. Kykenet strategiseen ajatteluun, mutta myöskään operatiivinen työ, kuten laatujärjestelmien ylläpito, kehittäminen ja toimintamallien käytäntöön vieminen ei ole sinulle vierasta. Kouluttaminen on sinulle luontainen osa laatutyötä. Odotamme, että tunnet SFS EN ISO 9001:2015 ja 3834-2 -standardit sekä soveltuvien ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien vaatimukset kuin omat taskusi. Tunnet lean-ajattelun omaksesi ja ymmärrät Six Sigman hyödyntämismahdollisuudet. Sinulla on substanssiosaamisen lisäksi hyvät yhteistyökyky- ja viestintävalmiudet, myös englanniksi. Hyvän lähtökohdan tehtävään muodostaa korkeakoulututkinto, esimerkiksi insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto täydennettynä Six Sigma Green Belt tai Black Belt -koulutuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Paavo Hopponen, puh. 040 8211 898 (25.2. klo 8-12,11.3. klo 8-12). Hae tehtävää 15.3.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Maria Mustajärvelle osoitteeseen maria.mustajarvi[at]kesla.com.