Kesla

MUUTOS KESLAN JOHTORYHMÄSSÄ

07.02.2019 Pörssitiedotteet

KESLA OYJ                                 PÖRSSITIEDOTE 7.2.2019 klo 10.00


MUUTOS KESLAN JOHTORYHMÄSSÄ


Diplomi-insinööri Ari Pirhonen on nimitetty Keslan auto- ja teollisuusnostureiden liiketoiminta-alueen johtajaksi 7.2.2019 alkaen.

Ari Pirhonen on kerännyt työurallaan laajan kokemuksen raskaaseen kuorma-autokalustoon liittyvissä eri tehtävissä.  Hän on toiminut ajoneuvojen päällirakenteiden ja perävaunujen suunnittelun ja valmistuksen johtotehtävissä Konepaja Antti Ranta Oy:ssä, kuorma-autokaluston huoltopäällikkönä Suomen Kiitoautoilla sekä Keslan auto- ja teollisuusnostureiden suunnittelun, tuotannon ja tuotevastuun johtotehtävissä. Lisäksi Ari Pirhonen on tukenut Veljekset Hannonen Oy:n puutavarankuljetusliiketoiminnan kehittämistä mm. HCT-kuljetusratkaisun luomisessa.


KESLA OYJ

Simo Saastamoinen
toimitusjohtaja


LISÄTIETOJA:

toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, 040 560 9310


JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesla.com


Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 45 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 72 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on vajaat 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.