Kesla

Muutos Kesla Oyj:n johdossa

22.06.2011 Pörssitiedotteet

Joensuu, Suomi, 2011-06-22 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- KESLA OYJ               PÖRSSITIEDOTE 22.6.2011 klo 9.00

 

MUUTOS KESLA OYJ:N JOHDOSSA

 

Kesla Oyj:n Kesälahden tehtaanjohtaja Martti Haverinen siirtyy 1.9.2011 alkaen omalle yksilölliselle eläkkeelle. Martti Haverinen toimi Kesälahden tehtaanjohtajana lähes 10 vuotta johtaen ja kehittäen tehdasta Keslan kannattavan kasvun –tavoitteiden mukaisesti. Martti Haverisen myötä poistuu yksi suomalaisen metsä- ja maatalouskonealan pitkäaikaisista kehittäjistä ja vaikuttajista ansaitulle vapaalle.

Kesla Oyj:n Kesälahden tehtaan tehdaspäälliköksi ja Kesla Oyj:n johtoryhmän jäseneksi 1.9.2011 alkaen on nimitetty DI Jussi-Pekka Multanen (28). Jussi Multanen on toiminut Kesälahden tehtaan kehitysinsinöörinä ja valmistuspäällikkönä vuodesta 2008 alkaen. Jussi Multanen vastaa Kesla Oyj:n Kesälahden tehtaan operatiivisesta johtamisesta sekä tehtaan tavoitteiden mukaisesta kehittämisestä. Lisäksi Jussi Multanen toimii Keslan paikallisena edustana yhteistyökumppaneihin päin. Jussi Multasen lähin esimies on Kesla Oyj:n tuotantojohtaja Paavo Hopponen.    

 

Joensuu 22.6.2011 

KESLA OYJ

Jari Nevalainen

toimitusjohtaja

 

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Jari Nevalainen, 040 - 830 7750

 

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.kesla.com

 

Kesla on metsäteknologian kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka hallitsee aines- ja energiapuunkorjuun tuotantoketjun kannolta tehtaalle. Keslan tuotteita ovat mm. kuormaimet ja metsäperävaunut, puutavara- ja metsäkonenosturit, harvesteri- ja energiakourat sekä hakkurit. Kesla on myös merkittävä konepajatuotteiden järjestelmätoimittaja suomalaiselle konepajateollisuudelle. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2010 33,7 miljoonaa euroa. Metsäkoneryhmän liikevaihdosta viennin osuus oli 62,1 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella, Ilomantsissa ja Tohmajärvellä sekä myyntiyhtiö Pietarissa. Keslan palveluksessa on noin 260 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.