Kesla

Konekorjaamo Riikonen aloitti KESLA-nostureiden jälleenmyynnin Pohjanmaalla

08.11.2019 Uutiset

Konekorjaamo Riikonen Oy on aloittanut KESLA-nostureiden jälleenmyynnin Pohjanmaalla. Myyntiä alueella hoitaa myyntipäällikkö Esko Leinonen Tampereelta käsin.

- KESLA on meille jo pitkältä ajalta tuttu merkki, sillä olemme toimineet KESLA-nostureiden asennus- ja huoltopisteenä vuodesta 1993 lähtien. Kun tilaisuus aloittaa KESLA-nosturimyynti tarjoutui, päätös oli helppo, toteaa Konekorjaamo Riikonen Oy:n toimialajohtaja Jari Riikonen.

Konekorjaamo Riikonen Oy:n päätoimipiste sijaitsee Joensuussa. Sen valikoimaan kuuluvat RIIKO®-päällirakenteet, Kilafors Karlavagnen -perävaunut ja raskaan kaluston korjaamopalvelut.

- Pohjanmaalla meillä ei vielä ole toimipistettä, mutta autolla pääsee kätevästi asiakkaiden luo ja saa samalla myös hyvän näkemyksen asiakkaan toiminnasta ja tarpeista, toteaa nosturimyyntiä hoitava Leinonen.

KESLA-nosturin ostosta haaveilevat voivat jatkossa ottaa yhteyttä Esko Leinoseen esko.leinonen[at]riiko.fi tai puh. 050 477 5918.

Konekorjaamo Riikonen

Kuvassa vasemmalta Konekorjaamo Riikosen myyntipäällikkö Esko Leinonen ja toimialajohtaja Jari Riikonen sekä Keslan nosturiliiketoiminnan liiketoimintajohtaja Ari Pirhonen ja Business Development Manager Jouni Kainulainen.