Kesla

Keslan yhteistyö AGCO Internationalin kanssa laajenee Belgiaan

28.01.2020 Uutiset

Kesla solmi alkuvuodesta 2016 AGCO International GmbH:n kanssa sopimuksen traktorin metsävarusteiden jakelusta. Sopimuksen teon jälkeen yhteistyö on aloitettu Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Latviassa. Nyt yhteistyö laajenee myös Belgiaan. Mukana yhteistyössä on nyt kaksi jälleenmyyjää: eteläbelgialainen Agricotrac ja ja pohjoisbelgialainen Atelier Johan Dubois.

 

- Varsinainen metsämaa Belgia ei ole, mutta kysyntää traktorin metsävarusteille on kuitenkin ollut tasaisesti ja myyntikanavien avautuessa odotamme kysynnän kasvavan, kertoo traktorivarusteliiketoiminnan johtaja Janne Sinkkonen Keslalta. - KESLA-traktorivarusteet on todettu loistavaksi työvälineeksi myös maataloudessa, mikä tulee varmasti olemaan tärkeää Belgiassa, jossa erityisesti pohjoinen on vahvaa maatalousaluetta.

KESLA-traktorivarusteita saatavana läpi AGCO-verkoston

KESLA-traktorivarusteita on mahdollista hankkia traktorin kanssa pakettina kaikissa AGCO Internationalin pisteissä Valtran Unlimited-studion kautta. Sen lisäksi Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Latviassa ja nyt Belgiassa myös yksittäisinä tuotteita.

KESLA_AGCO_Belgium

Kuvassa vasemmalla Dmitri Michat, Keslan traktorivarusteliiketoiminnan johtaja Janne Sinkkonen ja Johan Dubois

KESLA_AGCO_Belgium

Dmitri Michat ja Johan Dubois vierailivat Suomessa tammikuussa ja tutustuivat samalla koneisiin käytännössä. Kuvassa vasemmalta traktorivarusteiden tuotepäällikkö Jesse Jolkkonen, Ranskan markkinoista vastaava Florent Coutant sekä vierailijat Dmitri Michat ja Johan Dubois.