Kesla

Keslan varautumistyöryhmä osana yrityksen vastuullisuutta

27.08.2020 Uutiset

Yksi Keslan arvoista on vastuullisuus.

Koronapandemian aikaista toiminnan ohjausta ja tiedottamista varten Keslalle perustettiin jo pandemian alkuvaiheessa varautumistyöryhmä. Työryhmän jäseninä ovat ICT-päällikkö Sami Ilvonen, laatukoordinaattori Jani Kovalaine, markkinointisuunnittelija Miia Tirkkonen, HR-päällikkö Maria Mustajärvi ja jälkimarkkinointi- ja turvallisuuspäällikkö Reijo Tuononen.

- Ryhmän toiminta sisältää luonnollisesti maailman- ja suomenlaajuisen pandemiatilanteen tarkkaa seuraamista. Teemme johdolle esityksiä, annamme henkilöstölle konkreettisia toimintaohjeita ja teemme viestintää aiheeseen liittyen, toteaa työryhmää vetävä Maria Mustajärvi. – Esimerkiksi tällä viikolla jaoimme paikallisen käsityöyrittäjän, Valtimodesignin, tekemät kestomaskit henkilökunnan vapaa-ajankäyttöön.

Keslalla työryhmän jäsenillä on jokaisella oma erikoisosaamisalueensa, joita hyödynnetään sen toiminnassa. Ryhmä myös seuraa toiminnan vaikutuksia. Hyvänä esimerkkinä on keväällä tehty kysely henkilöstölle. Ryhmä julkaisee tilannekatsauksen pääsääntöisesti parin viikon välein intrassa. Tilannekatsauksessa käydään läpi senhetkiset linjaukset ja juuri tulleet muutokset. Toki viestintää tehdään myös muulloin tarpeen mukaan.

- Laaja-alainen varautumistyöryhmä on osoittautunut hyväksi tueksi johdon työskentelylle ja päätöksenteolle, toteaa toimitusjohtaja Simo Saastamoinen. – Turvallisuus kaikkineen on noussut Keslalla yhdeksi strategiseksi kehitysalueeksi. Tämän työn tueksi turvallisuudenhallintajärjestelmämme ja siihen liittyvä turvallisuusorganisaatio määriteltiin tarkemmin viime vuonna.

#kesla #yourlifetimematch #values #responsibility #covid19 #korona #corona #varautumistyöryhmä

Kuvassa Kesla Oyj:n varautumistyöryhmä. Vasemmalta Sami Ilvonen, Jani Kovalaine, Miia Tirkkonen, Maria Mustajärvi ja Reijo Tuononen.