Kesla

Avoin työpaikka: Welding Operator

15.09.2020 Uutiset

Meillä on haussa ylpeään joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Welding Operator eli kotoisammin kokoonpanohitsaaja. Olet yksi avainpelaajista valmistettaessa maailmallakin laadustaan tunnettuja KESLA-nostureita. Ymmärrät hitsauksen laadukkuuden merkityksen lopputuotteelle ja tunnet ylpeyttä kättesi jäljestä.

Millainen sitten on etsimämme ylpeä keslalainen? Edellytyksenä työssä onnistumiselle on alan koulutus tai työkokemuksen kautta saadut vastaavat taidot. Sinulla on aiempaa kokemusta robottihitsauksesta ja siihen liittyvästä ohjelmoinnista. Tehtävä edellyttää myös piirustusten lukutaitoa. Olet hyvä tiimityöskentelijä, vaikkakin työsi on melko itsenäistä. Olet innokas oppija ja tekijä, jolla rukkaset eivät tipu kädestä haasteiden tullessa vastaan. Ymmärrät hitsauksen laadun perustavanlaatuisen merkityksen lopputuotteelle. Mahdolliset hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä työsuhteen alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Marko Lappalainen, puh. 040 1705 857. Hae tehtävää 25.9.2020 klo 16:00 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse marko.lappalainen[at]kesla.com.

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 45 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 72 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuosi 2020 on Keslan 60-vuotisjuhlavuosi. #yourlifetimematch