Kesla

Avoin työpaikka: Regional Manager

13.08.2020 Uutiset

Meillä on haussa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Regional Manager – eli kotoisammin aluepäällikkö – edellisen siirtyessä uusiin tehtäviin. Tehtävässä vastaat menestyksekkäästä KESLA-tuotteiden myynti- ja jälkimarkkinointikanavien hoidosta ja kehittämisestä Venäjän markkinoilla.

Millainen sitten on etsimämme ylpeä keslalainen? Työ edellyttää vahvaa teknistä osaamista, joten hyvä lähtökohta on tekniikan tai metsäalan korkeakoulututkinto tai työkokemuksen kautta hankitut vastaavat tiedot. Arvostamme metsäkonealan tai muuhun raskaisiin työkoneisiin liittyvää toimialaosaamista. Venäjän kieli sujuu sinulta sujuvasti niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin, mutta osaat hyvin myös suomea ja englantia. Venäjän liiketoimintakulttuuri on sinulle tuttua ja ymmärrät sen vaatimukset. Luonnollisesti matkalaukkusi on pakattuna odottamassa uusia seikkailuja niin Venäjällä kuin ehkä Itä-Euroopassakin. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä Keslan eri liiketoimintojen, myynnin ja markkinoinnin sekä jälkimarkkinoinnin kanssa. Olet Venäjän markkinoilla jälleenmyyjiemme ja huoltopisteidemme vahva KESLA-tukipilari niin myötä kuin vastamäessä – olipa kyse kaupanteosta, huollosta tai yhteistyöprojekteista. Et keskity pelkästään tulipalojen sammuttamiseen, vaan ymmärrät mm. koulutuksen merkityksen markkinoiden kehittämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Mika Tahvanainen puh. 040 5356 567. Hae tehtävää 4.9.2020 klo 16:00 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Maria Mustajärvelle osoitteeseen maria.mustajarvi[at]kesla.com.

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 47 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 68 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuosi 2020 on Keslan 60-vuotisjuhlavuosi. #yourlifetimematch