Kesla

Avoin työpaikka: Laatuinsinööri | Quality Engineer

10.03.2020 Uutiset

Meillä on haussa ylpeään joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Quality Engineer – kotoisammin laatuinsinööri. Tehtäväsi on edesauttaa meitä lisäämään asiakastyytyväisyyttä tuotteiden ja palveluiden entistä paremman laadun kautta.

 

Millainen sitten on etsimämme ylpeä keslalainen? Hyvän lähtökohdan työlle antaa tekniikan alan korkeakoulututkinto, jota olet täydentänyt Six Sigma- ja Lean-osaamisella. Olet hankkinut käytännön ymmärrystä työskentelemällä teollisessa ympäristössä, erityisesti hitsauksen parissa. SFS EN 9001:2015 ja 3834-2 ovat sinulle mieleisiä ohjenuoria. Kykenet suunnittelemaan ja tuomaan käytäntöön mittareita, joiden tuottama data ei ole sinulle klingonia, vaan selvää suomea. Kykenet ymmärtämään prosessien merkityksen lopputulokselle. Sormesi näppäilevät ongelmitta raportin tai täydentävät laatujärjestelmädokumentaatiota. Ymmärrät, että laatutyö on yhteistyötä, jota tehdään yhdessä eri tahojen kanssa.

Työpisteesi voi sijaita Joensuussa tai Kesälahdella.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Paavo Hopponen, puh. 040 8211 898 (13.3. klo 8-9 ja 17.3. klo 10-13). Hae tehtävää 29.3.2020 klo 16:00 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Maria Mustajärvelle osoitteeseen maria.mustajarvi@kesla.com. Haastattelut aloitetaan heti.

Quality Engineer recruitment

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 45 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 72 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuosi 2020 on Keslan 60-vuotisjuhlavuosi. #yourlifetimematch