Kesla

Avoin työpaikka: Part Production Operator, Kesälahti

22.10.2020 Uutiset

Meillä on haussa ylpeään joukkoomme Part Production Operator eli kotoisammin osavalmistaja. Olet tärkeässä roolissa, kun metallilevy muutetaan maailmallakin mainetta niittäneiden materiaalinkäsittely- ja metsäkoneiden osiksi.

Millainen sitten on etsimämme ylpeä keslalainen? Edellytyksenä työssä onnistumiselle on metallialan koulutus tai kokemus. Sinulla on ehkä hallussa CNC-perustaidot, mutta tarvittaessa ne opetetaan. Työssäsi polttoleikkaat ja särmäät monenlaisia osia valmistamiimme koneisiin.

Kykenet tulkitsemaan ongelmitta teknisiä piirroksia ja ohjeita, ja ymmärrät niiden merkityksen työsi onnistumisen kannalta. Ymmärrät, mikä vaikutus valmistamiesi osien laadulla koneen toimintaan. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, mutta olet rento osa iloista itäsuomalaista tiimiämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Mika-Pekka Tiainen, puh. 040 3522 145. Hae tehtävää 8.11.2020 klo 16:00 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse mikapekka.tiainen[at]kesla.com.

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 47 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 68 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuosi 2020 on Keslan 60-vuotisjuhlavuosi. #yourlifetimematch