Kesla

Avoin työpaikka: Assembly Operator, Ilomantsi

07.10.2020 Uutiset

Meillä on haussa ylpeään joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen Assembly Operatoreita eli kotoisammin kokoonpanoasentajia. Olette tärkeässä roolissa, kun tuotamme elintärkeitä komponentteja maailmallakin mainetta niittäneisiin KESLA materiaalinkäsittely- ja metsäkoneisiin.

 

Millainen sitten on etsimämme ylpeä keslalainen? Edellytyksenä työssä onnistumiselle on metallialan koulutus. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa, mutta innokas siirtymään työelämään kokeilemaan taitojasi. Mikäli sinulla on osaamista ja halua, mutta koulutus puuttuu, myös oppisopimus on mahdollinen.

Sylinterit ovat yksi merkittävä osa KESLA-koneita ja taataksemme parhaan laadun, valmistamme ne pääsääntöisesti itse. Tehtäviisi kuuluukin näiden elintärkeiden komponenttien osa-ja loppukokoonpano sekä toiminnallinen testaus. Kykenet tulkitsemaan ongelmitta teknisiä piirroksia ja ohjeita, ja ymmärrät niiden merkityksen työsi onnistumisen kannalta. Ymmärrät, mikä vaikutus kokoamillasi hydraulisilla komponenteilla ja niiden laadulla on koneen toimintaan. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, mutta olet rento osa iloista itäsuomalaista tiimiämme. Mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen myöhemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Harri Mustonen, puh. 0400 897 822. Hae tehtävää 16.10.2020 klo 16:00 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse harri.mustonen[at]kesla.com.

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto-ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 47 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 68 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuosi 2020 on Keslan 60-vuotisjuhlavuosi. #yourlifetimematch