Kesla

Metallinkeräyksen ammattilainen KESLA 2112T

03.02.2016 Uutiset

Kiteen Tarvemetallin pihassa Pohjois-Karjalassa häärii jos jonkinlaista konetta kierrätysmetallin parissa. Yritys noutaa metallijätettä lähialueilta, lajittelee metallin ja toimittaa ne edelleen raaka-aineeksi sulattamoihin. Yksi koneista on pirteän keltainen KESLA 2112T nosturi, joka ahkeroi ensisijaisesti metallin noutojen ja edelleen kuormauksen parissa kahden kontin mittaisessa yhdistelmässä.

Lue lisää »

KESLAN JA KUMPPANEIDEN TUOTTEITA METSÄPÄIVÄSSÄ JUVALLA 20.11.

20.11.2015 Uutiset

Kesla oyj järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa metsäpäivän Juvalla perjantaina 20.11.2015 klo 10-14 osoitteessa Orimäentie 169, 51980 JUVA (Juvan ampumarata) Tapahtuman järjestelyissä mukana ovat kone- ja laitevalmistajista ProSilva, ProfiPro, Sampo-Rosenlew, Technion ja ruotsalainen JPS-Teknik.

Lue lisää »

Kyudai Rinsan päivitti kalustoaan uudella KESLA-nosturilla

29.10.2015 Uutiset

Kyudai Rinsan on puunhakkuu- ja kuljetusyritys, joka sijaitsee Oita Prefecturessa, Japanissa. Yritys on tunnettu laadukkaasta toiminnastaan ja se on jopa palkittu kahdesti erinomaisesta työstään Japanin valtion metsissä. Viimeisin palkinto tuli kolme vuotta sitten. Yritys pyrkii laatuun myös käyttämässään kalustossa. Viimeisin todiste tästä on vastikään hankittu KESLA 2109ZT-nosturi.

Lue lisää »

Metsätalous vahvistuu Johanssoneilla

28.10.2015 Uutiset

Maanviljelijä Fredrik Johansson perheineen asuu Jönköpingin lähellä Ruotsissa. Kuten muuallakin, myös Ruotsissa maataloudella on suuria haasteita. Metsäpuolella tilanne on kuitenkin parempi ja puu käy kaupaksi hyvin. Johanssonin maatilalla metsällä onkin jatkuvasti kasvava osuus maatilan toiminnassa.

Lue lisää »