Kesla

Kansanedustaja Hanna Huttunen yllättyi Keslan monipuolisuudesta

12.11.2019 Uutiset

Ensimmäisen kauden kansanedustaja, outokumpulainen Hanna Huttunen vieraili Keslalla maanantaina. Huttunen toimii eduskunnassa hallinto- ja lakivaliokunnan jäsenenä, ympäristövaliokunnan varajäsenenä ja erityisenä mielenkiinnon kohteena hänellä on yritystoiminta. Huttunen on vieraillut useissa itäsuomalaisissa yrityksissä ja nyt vuorossa oli ensimmäinen vierailu Keslalla.

Lue lisää »

Kesla panostaa traktorihakkureiden kehittämiseen – luopuu isojen autohakkuriprojektien toteutuksesta

20.09.2019 Uutiset

Kesla Oyj keskittää jatkossa hakkurien suunnittelu- ja valmistusresurssinsa traktorivetoisiin hakkureihin ja erillisiin hakkuriyksiköihin, jotka asiakas voi asennuttaa valitsemalleen alustalle – olipa se sitten vaunu, rekka tai kiinteä alusta. Traktorihakkurimallistoon kuuluvat tuoteperheet C645, josta löytyy sekä yksi- että kaksiakselisia hakkureita sekä kaksiakselinen C860T-malli.

Lue lisää »

Itämoto Oy huolehtii hakkuista Keski-Karjalassa

02.08.2019 Uutiset

Itämoto Oy on toiminut vuodesta 2014 alkaen pääpaikkanaan Kiteen Tolosenmäki. Yrityksen kalustoon kuuluu kaksi John Deeren harvesteria, yksi kaivuriharvesteri ja yksi Sampo Rosenlewin ajokone. Urakointia yritys tekee Tähtimetsän kautta Stora Ensolle Kiteen, Tohmajärven ja Rääkkylän alueilla.

Lue lisää »

Energia- ja tukkipuun kuljetusta Imatralla

26.07.2019 Uutiset

Seppo Knuuttila on tehnyt oman toiminimensä kautta puun ja energiapuunkuljetusta, metsurintöitä, aurausta ja kantojyrsintää Imatran seudulla vuodesta 2005 lähtien. Päätoimialana on nimenomaan puun- ja energiapuun kuljetus, jota varten Knuuttilalla on käytössä Valtra 214 Versu -traktori KESLA 144HD -metsäperävaunulla ja 316T-kuormaimella varustettuna. Asiakkaina puunkuljetuksessa ovat mm. Imatran kaupunki tytäryhtiöineen sekä Stora Enso.

Lue lisää »

KESLA proC 2 + 2 is now available

06.06.2019 Uutiset

The Finnish timber and industrial loader crane producer KESLA presented at FinnMETKO 2018 a new electric proC control system with 2 levers and 2 pedals or 4 levers and 2 pedals. The system is now available for all cabin-equipped cranes in KESLA’s 2019 range.

Lue lisää »

KESLA’s most popular head for thinning, 18RH-II, renewed

06.06.2019 Uutiset

The extensive KESLA range covers both roller and stroke harvester heads for profession-als, from small thinning heads up to heavy-duty heads for clear cuttings and processing at landings. On SkogsElmia, KESLA displays the 18RH-II, 25RH-II, 27RH-II and 30RH-II roller models as well as the 20SH-II stroke head.

Lue lisää »

Lumilautailija Roope Tonterille KESLA-kuormain ja -perävaunu olivat luonnollinen valinta

07.05.2019 Uutiset

Lumilautailija, kaksinkertainen big airin ja yksinkertainen slopestylen maailmanmestari Roope Tonteri on henkeen ja vereen metsien mies. Tonteri on hankkinut viime vuoden puolella Valtra-traktorin metsätöitä varten ja vuoden alussa hän otti yhteyttä Keslaan kuormain-perävaunusetin hankkimista varten. Uusi kuormain- ja vaunusetti luovutettiin Tonterille yhteistyössä AGCO Suomen kanssa huhtikuun 2019 loppupuolella.

Lue lisää »