Kesla

Monipuolinen ja laaja KESLA City-nosturimallisto saatavilla nyt myös hytillisenä

12.10.2020 Uutiset

Keslan muutama vuosi sitten lanseeraama City-nosturimallisto on rakennettu kaupunkiolosuhteita silmällä pitäen, sillä nosturit on varustettu KESLA proSTABILITY-vakaudenhallintajärjestelmällä. Järjestelmä pitää huolta nosturin käytön turvallisuudesta. Alun perin nosturimallia oli saatavana vain muutamana Z-mallina ja radio-ohjauksella, mutta nyt malleja löytyy eri kokoluokista sekä Z- että suorapuomisena ja ohjauskin onnistuu radio-ohjauksen lisäksi avohallintalaitteesta joystickein ja nyt uutuutena myös hytistä käsin.

Lue lisää »

Avoin työpaikka: Assembly Operator, Ilomantsi

07.10.2020 Uutiset

Meillä on haussa ylpeään joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen Assembly Operatoreita eli kotoisammin kokoonpanoasentajia. Olette tärkeässä roolissa, kun tuotamme elintärkeitä komponentteja maailmallakin mainetta niittäneisiin KESLA materiaalinkäsittely- ja metsäkoneisiin.

Lue lisää »

Avoin työpaikka: Welding Operator

15.09.2020 Uutiset

Meillä on haussa ylpeään joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Welding Operator eli kotoisammin kokoonpanohitsaaja. Olet yksi avainpelaajista valmistettaessa maailmallakin laadustaan tunnettuja KESLA-nostureita. Ymmärrät hitsauksen laadukkuuden merkityksen lopputuotteelle ja tunnet ylpeyttä kättesi jäljestä.

Lue lisää »

KESLA 204T apuna Ranuan eläinpuiston kunnossapitotöissä

07.08.2020 Traktorin metsävarusteet

Ranuan eläinpuisto perustettiin 1983. Tätä nykyä puistossa asustaa noin 200 eläinyksilöä, jotka edustavat 50 arktista lajia. Eläimet asustavat tilavissa aitauksissa pohjoisen metsän keskellä. Eläinten ja niiden aitausten kunnossapito vaatii runsaasti työtä ja työllistää keskimäärin viisi henkilöä. Työssä apuna on Valtra N114 Hitech -traktori ja KESLA 204T-kuormain.

Lue lisää »