Kesla

KESLA 204T apuna Ranuan eläinpuiston kunnossapitotöissä

07.08.2020 Traktorin metsävarusteet

Ranuan eläinpuisto perustettiin 1983. Tätä nykyä puistossa asustaa noin 200 eläinyksilöä, jotka edustavat 50 arktista lajia. Eläimet asustavat tilavissa aitauksissa pohjoisen metsän keskellä. Eläinten ja niiden aitausten kunnossapito vaatii runsaasti työtä ja työllistää keskimäärin viisi henkilöä. Työssä apuna on Valtra N114 Hitech -traktori ja KESLA 204T-kuormain.

Lue lisää »

Avoin työpaikka: Spare Parts Coordinator

20.05.2020 Uutiset

Meillä on haussa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Spare Parts Coordinator – kotoisammin varaosakoordinaattori - nykyisen ottaessa uuden askeleen urallaan yrityksessämme. Toimit osana nuorekasta, strategisesti elintärkeää jälkimarkkinoinnin tiimiä huolehtien varaosamyynnin käytännön asiakaspalvelusta niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin sekä kehitysprojekteista.

Lue lisää »

KESLA-traktorin metsäperävaunuihin lisää kantavuutta ja Euroopan laajuinen tyyppihyväksyntä

20.05.2020 Uutiset

KESLA-traktorin metsäperävaunut ovat olleet vuosikymmenten ajan tunnettuja kestävyydestään. Kestävyyttä on testattu pitkän aikaa laajasti ja vaunujen kantavuuksia on korotettu testitulosten mukaisesti. Vaunuihin on saatavana myös viimeisimpien vaatimusten mukainen tyyppihyväksyntä, joka mahdollistaa tieliikennekäytön kaikissa EU-maissa ja useimmissa EU:n lähimaissa.

Lue lisää »

Kesla investoi testikeskukseen

19.05.2020 Uutiset

Keslan tuotteet ovat sen 60-vuotisen historian ajan olleet kuuluisia erinomaisesta laadustaan. Laadun ylläpitäminen ja kehittäminen vaatii kuitenkin jatkuvaa työtä. Yhtenä osana laatutyötä Kesla investoi juuri käyttöönotettuun testikeskukseen.

Lue lisää »