Kesla

Vacancy in Joensuu: Business Director, Truck and Industrial Cranes (in Finnish)

26.10.2018 Aktuelles

Haemme liiketoimintajohtajaa vastaamaan kasvuhakuisesta ja voimakkaasti kansainvälisillä markkinoilla toimivasta Auto- ja teollisuusnosturit –liiketoiminnasta. Tehtävässäsi vastaat liiketoiminnan strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä sekä liiketoiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Toimit myös osana Kesla Oyj:n johtoryhmää ja osallistut konsernitasoisiin kehityshankkeisiin.

Millainen sitten on etsimämme ylpeä keslalainen? Pystyt hahmottamaan nosturien tulevaisuuden trendit ja löytämään niihin innovatiivisia ratkaisuja tuloksekkaasti yhdessä osaajiemme kanssa. Vahvana ja luotettavana suunnannäyttäjänä pystyt ripeästi muodostamaan kuvan tuotantoprosesseistamme ja tuotteistamme. Sinulla on myös ymmärrystä myyntiverkoston johtamisesta ja kehittämisestä sekä kenties näyttöjä siitä. Ymmärrät viestinnän merkityksen liiketoiminnan johtamisessa ja suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös vähintään englanniksi. Korkeakoulututkinto esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta on hyvä lähtökohta tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Simo Saastamoinen, puh. 040 5609 310. Hae tehtävää 16.11.2018 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Maria Mustajärvelle osoitteeseen maria.mustajarvi[at]kesla.com.

Katso yritysvideomme >>>

Kesla on metsäteknologian kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka hallitsee aines- ja energiapuukorjuun tuotantoketjun kannolta tehtaalle. Keslan tuotteita ovat mm. kuormaimet ja metsäperävaunut, puutavara-, metsäkone- ja kierrätysnosturit, harvesteri- ja energiakourat sekä hakkurit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 42,7 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 62,1 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on 256 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.