Ladda broschyr Ladda broschyr

 

 

 

Titta på video Titta på video

Loading...

Den nyaste kranteknologin Den nyaste kranteknologin

I de för professionellt bruk planerade KESLA-kranarna kombineras senaste kranteknologi med komponenter och material av högsta kvalitet. Alla KESLA-kranar har planerats för att utstå hård användning i olika användningssituationer och för att användas även under extrema verksam-hetsomständigheter. Varje kran genomgår i produktionsskedet ett krävande internationellt kvalitetssäkringsprogram och ett praktiskt funktions- och säkerhetstest.

 

KESLA-kran är ett mångsidigt och ekonomiskt verktyg för bruk inom flera industribranscher. Ur det breda modellsortimentet och täckande  utrustningsurvalet kan vi skräddarsy den rätta lösningen för varje enskild kundsbehov.

 

Alla KESLA-kranars effekt-viktförhållande är av toppklass för att garantera kunden en ekonomisk användning. De väl avvägda och utgående från kundens behov planerade detaljerna höjer effekten och pålitligheten till särklass. Hållbarheten och den långa livslängden, som planeringen baserar sig på, garanterar att kranen kan arbeta utan abvbrott och att den har ett utmärkt återförsäljningsvärde.