Kesla

Muutos Keslan johtoryhmässä

16.05.2017 Investor releases

KESLA OYJ                                  PÖRSSITIEDOTE 16.5.2017 klo 10.15

 

 

 

MUUTOS KESLA OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ

 

Keslan johtoryhmän jäsen tuotekehityspäällikkö Kari Kokko siirtyy pois yhtiön palveluksesta 16.6.2017 alkaen.

 

”Kari Kokko on tehnyt pitkän rupeaman Keslan tuotekehityksen johdossa. Tänä aikana tuotekehityksen organisaatio, osaaminen ja järjestelmät ovat kehittyneet uudelle tasolle. Toivotan Karille onnea ja menestystä hänen tuleviin haasteisiinsa.” toteaa toimitusjohtaja Simo Saastamoinen.

 

Tuotekehityksen organisaatiota järjestellään uudelleen Kari Kokon lähdön myötä. Yhtiön toimitusjohtaja huolehtii tuotekehityspäällikön tehtävistä järjestelyyn liittyvän siirtymävaiheen ajan.

 

 

KESLA OYJ

 

Simo Saastamoinen

toimitusjohtaja

 

 

LISÄTIETOJA:

 

toimitusjohtaja Simo Saastamoinen 040 560 9310

 

 

JAKELU:

NASDAQ Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.kesla.com

 

Kesla on metsäteknologian kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka hallitsee aines- ja energiapuukorjuun tuotantoketjun kannolta tehtaalle. Keslan tuotteita ovat mm. kuormaimet ja metsäperävaunut, puutavara-, metsäkone- ja kierrätysnosturit, harvesteri- ja energiakourat sekä hakkurit. Kesla on tytäryhtiönsä kautta myös merkittävä konepajatuotteiden järjestelmätoimittaja suomalaiselle konepajateollisuudelle. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 42,0 miljoonaa euroa. Metsäkoneryhmän liikevaihdosta viennin osuus oli 70,3 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella, Ilomantsissa ja Tohmajärvellä sekä myyntiyhtiö Sinzheimissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 261 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä.