KESLA - METSÄTEKNOLOGIAN MONIOSAAJA KESLA - METSÄTEKNOLOGIAN MONIOSAAJA

Kesla on aidosti suomalainen metsäteknologian moniosaaja. Jo yli 50 vuoden ajan sillä on ollut vahva ote puunkorjuun koko tuotantoketjuun, kannolta tehtaalle. KESLA –tuotteet suunnitellaan palvelemaan asiakkaiden tarpeita vuodesta toiseen, vaativissakin olosuhteissa.

 

Keslan toiminta perustuu vahvaan asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen. KESLA –tuotteet tunnetaan markkinoilla niiden käytettävyydestä, tuottavuudesta, huollettavuudesta sekä kokonaistaloudellisuudesta. Kattavan myynti- ja huoltokanavistomme kautta palvelemme asiakkaitamme kotimaassa ja viennissä laadukkaasti. Liiketoiminnastamme muodostuu tänäpäivänä jo yli 2/3 viennistä, yli 35 maahan.

KESLA -tuoteperheeseen kuuluvat puutavara-, harvesteri-, metsäkone-, kierrätys- ja teollisuusnosturit ja kuormaimet, metsäperävaunut, hakkurit, koura- ja sykeharvesterit sekä sykeprosessorit. Keslalla on yksi markkinoiden kattavimmista tuotevalikoimista palvelemaan asiakkaidemme katkotun puutavaran, energiapuun ja myös kokorunkopuun käsittelyä.

Kesla -konsernilla on nykyaikaiset tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella, Ilomantsissa ja Tohmajärvellä sekä myyntiyhtiöt Sinzheimissa, Saksassa ja Pietarissa. Konsernin tytäryhtiö MFG Components Oy on yksi Suomen johtavista voimansiirto- ja hydrauliikkatuotteiden ja -ratkaisujen suunnitteluun, markkinointiin ja valmistukseen erikoistuneista yhtiöistä.


 

                                             

AJANKOHTAISET TIEDOTTEET AJANKOHTAISET TIEDOTTEET

Muutos Kesla Oyj:n johdossa.

Muutoksia Keslan johtoryhmässä

Kesla Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset ja hallituksen järjestäytyminen.

Kesla Oyj:n yhtiökokousmateriaalit, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja vuosikertomus vuodelta 2014.

Kesla Oyj:n vuosikertomus 2014. Pörssitiedotteen 5.2.2014 liite.

Näytetään tulokset 6 - 10 / 108
Merkintöjä per sivu 5
of 22
 
LOGIN