Harvesteriteknologian moniosaaja Harvesteriteknologian moniosaaja

Kesla Oyj:n pitkä kokemus metsäteknologiasta on tuonut sille ylivoimaista osaamista harvestereiden kehittäjänä. KESLA harvesteriperhe tarjoaa markkinoiden kattavimman malliston rulla- ja sykeharvestereita. Tuoteperheeseen kuuluvat myös kaivinkoneiden harvesteripaketit sekä erikoisharvesterit eukalyptuksen käsittelyyn.

 

Valikoimaa kehitettäessä myös energiapuun korjuun erityisvaatimukset on otettu huomioon, ja valinnaisilla varusteilla KESLA-harvestereiden käyttöaluetta voidaan laajentaa ainespuun korjuusta tehokkaaseen energiapuun korjuuseen, ilman kompromisseja.

 

Kesla Oyj on edelläkävijä kaivinkoneiden harvesterikäytön varustelussa. Kesla Oyj:llä on erityisosaamista lähes kaikista kaivinkonemerkeistä ja niiden erikoisvaatimuksista. Kesla Oyj:llä on myös sykeharvesterien selkeä markkina- ja teknologiajohtaja maailmassa. Harvesteritarjonnan täydentää laaja valikoima harvesterikäyttöön suunniteltuja nostureita.

 

Metsäkoneiden suunnittelussa ja valmistuksessa Kesla Oyj soveltaa kansainvälisiä laatukriteereitä. Jokainen tuote käy läpi tarkan laadunvarmistusohjelman ja käytännön toimivuus- ja turvallisuustestit. Toiminnassaan Kesla Oyj soveltaa aina kestävän kehityksen periaatteita.

 

ERINOMAINEN
HUOLLETTAVUUS

Suunnittelussa on kiinnitetty
erityistä huomiota päivittäisen
huollon helppouteen. Avaran
rakenteen ansiosta mm. rasvaus
ja letkujen vaihto on helppoa.
  ASIAKKAAN TARPEITA
VASTAAVA VARUSTELU

Harvesterikourat varustellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Laajasta valikoimasta löytyy juuri  oikeat varusteet  kaikkiin olosuhteisiin.
  MONIPUOLINEN
MITTALAITEVALIKOIMA

KESLA-harvesterikourat ovat yhteensopivia useimpien markkinoilla olevien mittalaitteiden kanssa.